0

Nye Nissan Leaf

spurt 2019-06-29 01:33:36 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Har du sett reklamen der de sier "Dette er hva bilkjøring skal Være"? Den er en reklame som omhandler å kjøre bilen med bare en pedal. Altså bremsing utføres med å slippe gasspedalen. Fungeres sikkert greit. Men, du og andre har jo påpekt at mindre bruk av bremsepedalen medfører rust på bremseskiver og problemer det medfører. Nå skjønner jeg at du ikke vil være et "politi" for reklamer. Men, synes du at reklamen viser til hensynsfull bilkjøring? Temaet har vel vært tatt opp før. Mindre bruk av bremsepedal=rust. Har denne reklamen "livets rett"? Det er jo tross alt liv det er snakk om her, hvis bremsene ikke funger, når de har bruk for de. Ja, jeg vet at hyppig bruk av bremsen, sliter bort rust, men vet alle det?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-07-01 10:50:56 +0100

Heisann - nei jeg har ikke sett denne reklamen. Jeg ser veldig lite på TV og særlig på sommeren. Så jeg er vel ikke helt riktig til å uttale meg om den har livets rett ...

Men det er halt klart at hyppig bremsing hjelper med å holde bremseskivene rustfrie. Kjent er det også at elbiler med sterk regenerering bremser langt mindre enn andre biler. Det skaper noen utfordringer på dette med bremser og rust på bremseskiver.

Det Nissan har gjort her et at de her "funnet opp" noe de kaller e-pedal. Det er egentlig ikke noe annet enn en bryter som gir ekstra kraftig regenerering. Noe som flere elbiler også har. Både Hyundai, Opel og Tesla har i prinsippet det samme, for å nevne noen. Men de kaller det ikke e-Pedal.

Det er liksom Nissan sin greie og som de altså blåser stort opp og bruker i markedsføringen. Mens det egentlig bare er tull og tøys. Det er ikke unikt i det hele tatt ...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2019-06-29 01:33:36 +0100

Sett: 101 ganger

Sist oppdatert: Jul 01 '19