0

Eldre Porsche 911 og spacere

spurt 2019-06-14 19:35:12 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Jeg så i en kommentar på et spørsmål om spacere for noen år siden at du nevnte at eldre porsche 911 turbo har spacere bak på kanskje opp mot 10 cm.

Mitt problem er at jeg har en 84 mod 911 3.2 Carrera som har breddet karosseri og gjort om til 964 turbo look (dette var gjort før jeg kjøpte bilen i 2000). For at bilen skal få samme sporvidde som en turbo breddet porsche så må jeg bruke spacere på 50 mm på hver side bak. Dette med ET 15 på felgene som er beskrevet i vognkortet. Det har den siste tiden vært litt styr ved EU kontroll siden det ikke står noe i vognkortet, muligens for at de som tar kontroll ikke kjenner til dette med Porscher eller at det kanskje ikke er lov å bruke slike spacere. Dette setter litt begrensinger i gleden med å bruke bilen, da jeg med årene har blitt litt mer bekymret for å bli stoppet ute på veien og treffe på en firkantet kontrollør.

Hva kan/bør jeg gjøre i dette tilfellet?

mvh Finn Tore

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-06-17 10:40:05 +0200

Det enkleste her (og det er ikke sikkert at det er så enkelt ...) er å få dette ført inn i vognkortet.

Da må du ha dokumentasjon på at Porsche godkjenner dette. Turbobredding av 911- er jo vanlig og man fikk jo kjøpt / bestilt dette originalt fra fabrikk også, om jeg ikke tar helt feil.

Ta kontakt med Porsche i Son, de driver mye med klassisk Porsche og bør kunne hjelpe deg et stykke på veien her.

Så må bilen vises hos biltilsynet - og du får et nytt vognkort. Sikkert litt styr med dette, men gjør du den jobben nå, så kan bare nyte bilen i tiden framover uten å være redd for å bli stoppet.

Lykke til med kul bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar