Anskaffelse av Tesla

spurt 2019-06-14 06:55:30 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny,

Jeg leaser en Kia Soul EV og min leasingavtale er ferdig i desmber 2019. I forbindelse med denne avtalen så har jeg prøvekjørt en rekke elbiler for å finne ut hvilke elbil jeg skal gå for fra og med desember 2019.

Jeg har ikke prøvekjørt Tesla og det skyldes at først og fremst er det en luksus merke som koster en del mer enn folkebilmerker som Hyundai og Kia. Ellers så er det mye styr rundt dårlig service, forsikring og alltid noe om Tesla med negative fortegn i media. Uansett er jeg en stor fan av Elon Musk og Tesla bilene.

Spørsmålet mitt er rett og slett hvilke elektrisk bil ville DU har anbefalt basert på følgende informasjon om min situasjon: - Gjennomsnittlig lønn - Familemann - trenger plass the barnevogn og andre ting - Gateparkering - Daglig kjøring tur/retur Oslo - Asker

  • Tesla S - flott bil, oser kvalitet, lavt energiforbuk med normal kjøring, oppdateres kontinuerlig, familiebil, bra med plass, stor bil stor bil i forhold til Kia Soul Ev som jeg kjører nå. Kanskje jeg kan kjøpe en brukt Tesla som har gått under 100 000 NOK?

  • Tesla X - SUV, mer energiforbruk enn Tesla S, mer plass enn Tesla X? Ellers mye av det samme som Tesla S.

  • Tesla 3 - flott bil, litt rart med bagasjeluken når det regner og snør når man åpner den, nyeste bilen og minst energiforbruk, lang ventetid, prisene går opp og ned hele tiden forvirrende, ellers veldig lik Tesla S og X.

Jeg er opptatt av "mest bil for pengene" og er interessert i å ha en elbil i minst 2-3 år. Om det blir kjøp av bil eller leasing vet jeg ikke ennå.

Hvilke bil hadde DU anbefalt meg?

Ser frem til å høre fra Dem.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett