0

Remap og omprogrammering av ECU

spurt 2019-05-28 09:11:09 +0100

Hei Benny, jeg bor i utlandet for tiden og lurer på følgende: Jeg har en Toyota Fortuner 3.0 l diesel med automat og permanent 4*4. Bilen er en 2006 modell som har gått 171000 km. Jeg har hatt bilen i 2 år og er svært godt fornøyd, Dekkdimensjon: 265 50R20 111V XL. Jeg bor i et subtropisk klima. En kamerat av meg har en lik bil men det er 2012 modell med 18 toms felger. Han har vært innom et verksted og hatt remap på bilen. de forandrer visst dataene i ECU. ER dette å anbefale eller ikke? Han har fått ganske mange flere hestekrefter som er veldig trygt ved forbikjøringer av saktegående busser og vogntog. Hva slags olje bør jeg bruke og hvor ofte bør jeg skifte. Jeg kjører ca. 5000 km i året. Bilen ser ut som ny og alt er tight og fint, men med hensyn til eventuelle fabrikkgarantier så er vel alle disse gått ut på dato.

mvh Boon

mvh Boon

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-05-29 10:27:34 +0100

Heisann! Toyota Fortuner finnes ikke her hjemme, men er kule- og ikke minst gode biler.

Skjønner at det kan være fristende med tunging, med ikke tune for mye. Automatkassa de er ikke glad i det økte momentet og det kan ende med havari. Kjører du for det meste pent og rolig har det neppe mye å si om bilen er i generell grei stand. Men det er en kalkulert risiko her.

Denne bilen han du bruke en semisyntetisk olje på. Av et kjent merke som er godkjent for turbodiesel. Du kjører ikke så mye, men jeg vi allikevel anbefale skift hvert år. Jeg tenker at det - tross alt, er en billig forsikring.

Lykke til med fin bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar