0

Spørsmål om garanti og dsg.

spurt 2019-05-24 10:26:08 +0200

anonym bruker

Anonym

God dag. Vi har kjøpt oss en Golf mk7 2013 modell med 1.4 tsi dsg 140 hk.

Litt spøramål:

  1. Vi fikk med 6 mnd bruktbilgaranti, denne går snart ut og vi lurer på om det er vuts med garantiutløpstest. Bilen er kjøpt av møller med full gjennomgang før salg. Den skal også snart til eu kontroll så vurdert å heller ta den tidligt inn på eu kontroll i steden for garanti test, hva tror du er smart?
  2. Dsg kassa i disse bilene, det er veldi mange forskjellige svar ute å går. Bør en vær bekymra for kassa skal ryke? Tåler den tuning så lenge en holder seg på samme dreiemoment? Vi bruker den ikke til bykjøring så clutchene blir ikke mye sluret på.
rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-05-24 10:35:58 +0200

God dag, tilbake! Det er alltid smart å være litt før var her.

Om du kan ta EU-kontrollen FØR garantien utløper så gjør det. Eller ta en utløps-test. Det koster litt, men kan også spare deg for en del penger. Dessuten får du en oppdatert status på bilen.

Det er alltid MYE vanskeligere å komme etter at garantien har utløpt med feil og mangler.

Hverken DSG-kassa eller denne motoren er veldig glag i tuning / chipping. Tuning uten økning av dreiemomentet lar seg ikke gjøre. Både motoren og girkasse vil få økt belasting. Jeg vil ikke anbefale det her.

Om du allikevel velger å gjøre det, må bli opp til deg. Men vit da at du da ter en viss risiko.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar