0

Er Bars Leak en tilfredstillende reperasjon ved salg?

spurt 2019-05-24 05:53:40 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg har kjøpt en Mercedes 2010 c-klasse stasjonvogn. Etter kort tid viste det seg at det var problemer med topp eller toppakning. På verkstedet jeg fikk påvist dette, viser det seg at selger også hadde fått påvist samme feil. Etter mye frem og tilbake kommer det frem at han ikke sa noe om dette ved salg, pga at han hadde "fikset" problemet. Ettersom det var fikset, så så han ingen grunn til å nevne dette ved salget. Han hadde benyttet Bars Leak. Det har gått så langt at bilen ikke har vært kjørbar på over 1 år, og vi skal inn til mekling før evt rettsak. Han hevder at dette er en tilfredstillende nok reperasjon, selv om det var påvist gåen toppakning, evt sprekk i topp.

Dette kan ikke jeg forstå skal være godt nok uten å si ifra ved salg.

Hvordan kan vi gå frem for å motbevise at dette er en tilfredstillende reperasjon uten å si ifra ved salg. Da samme feil oppsto 2 uker etter salget.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-05-24 10:09:27 +0200

Heisann - veldig kjedelig sak dette. Litt vanskelig å uttale seg om dette da jeg ikke kjenner alle detaljene.

Men, eg mener etter din forklaring at selger burde opplyst deg som kjøper om dette. Dette er definitivt en potensiell stor og betydelig feil og Bear Leaks er en quick-fix som slett ikke alltid løser problemet. Som du altså har oppdaget.

Jeg mener at selger her har holdt tilbake relevante opplysninger. Om dette både var noe som skjedde kort tid før salget og som oppstod igjen kort tid etter at du kjøpe bilen.

Får bare ønske deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar