0

Bakhjulstrekk eller firehjulstrekk på Model 3?

spurt 2019-05-20 08:37:14 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei!

Har bestemt oss for å kjøpe Model 3, LR. Er i tvil om jeg skal bestille med bare bakhjulstrekk eller med firehjulstrekk. Er 30-40 000 i prisforskjell, så spørsmålet er om det er verdt det. Har ikke hytte på fjellet og bor på vestlandet. Tenker særlig på dette med sikkerhet. Har tre barn som enten akkurat har fått lappen eller snart får og er derfor opptatt av sikkerhet for disse. Vil det være store fordeler med firehulsdrift på glatt føre? Andre argumenter for å velge det ene eller det andre?

Mvh Øyvind

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-05-20 10:18:16 +0100

Kjører du mye på bart føre og sjelden på utfordrende veier så behøver man strengt tatt ikke firehjulsdrift. Men jeg tanker at det nok blir enklere å få solgt igjen en bil som trekker på alle fire den dagen du ikke skal ha den lengre. At den rett og slett vil holde seg noe høyere i pris.

Og at dette gjør at merkostnaden på sikt, når totalregnestykket gjøres opp, kanskje forsvarer å bruke de ekstra pengene på dette nå. Du vil rett og slett få igjen meste parten - om ikke alt...

I mellomtiden har du en sikrere og tryggere bil. Jeg , personlig, ville kjøpt firehjulstrekkeren.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar