0

Luftfjæring

spurt 2019-05-19 06:19:28 +0200

Heisann, Jeg har en Audi Allroad 2,7 Tdi 2007 modell.

Jeg har noen problemer med luftfjæringen, vist jeg setter den i Dynamic eller Comfort så sliter den med og holde seg oppe spesielt med litt aktiv kjøring så siger den litt på ræva med tiden også må jeg stoppe for at den skal få pumpet seg opp igjen.

det har hendt 2 ganger at jeg har fått alarm ved at orange lampe blinker. Utenom det er det ofte at grønn lampe kommer på i perioder for også forsvinne.

og parkerer jeg den i noe annet enn allroad instillingen så ramler den ned på ræva.

Men parkerer jeg den i Allroad eller tilt så holder den seg oppe. Og der er ingen problemer så lenge jeg kjører den i Allroad heller.. Da fungerer alt som det skal ingen alarmer og den ramler ikke ned eller noe slikt.

Har du noen tanker rundt ka det kan være ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-05-20 10:32:21 +0200

Heisann! Her virker det på meg som det kan være noe feil med styringen av systemet. Og ikke med selve luftbelgene. I om med at dette skjer i noen bestemte modus, Dynamic og Comfort, men ikke i Allroad.

Akkurat hva som er feil, tør jeg ikke ha noen formening om. Men jeg synes du bør få sjekket dette med et verksted slik at du får det i orden.

Det er jo litt synd å ha en så fin bil, hvor ikke alt virker som det skal.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar