0

tttttttttttttttttt

spurt 2019-05-18 11:51:26 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny Jeg har en 4 år gammel 250 Bluetec 4matic stasjon. Tirsdag skal jeg på 4-hjulskontroll hos BOSteen på Rud Jeg måtte nemlig nyllig skifte sommmerdekkene<gått ca="" 22000km}="" på="" grunn="" av="" stor="" slitasje<nærmest="" blankslitt=""> på yttersiden av 2 av hjulene. Jeg kjøpte nye dekk hos Vianor, Nokian Hakka Blue2. Mitt spørsmål er da følgende: Kan jeg kreve at BOSteen dekker en del av disse kostnadene? Takkeer for svar. Med vennlig hilsen. Harald Sørhaug

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-05-20 10:47:58 +0200

Heisann - du må gjerne gjør et forsøk, men jeg tror det skal holde hardt å få noe dekket her altså. Slitte dekk dekkes ikke av garantien, med mindre det er en fabrikkfeil på bilen som forårsaker slitasjen. Det kan det jo kanskje være? Men de fleste nyere biler har store, brede hjul med lav profil.

Dette er dekk som, dessverre, ofte slites fort, og gjerne skjevt, i forhold til det vi var vent til tidligere med mindre og smalere dekk.

Så jeg tror sjansen for å få dekket noe her er minimal. Beklager - det var sikkert ikke det svaret du ønske deg, Harald....

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar