0

Batteriene lader seg ut.

spurt 2019-05-06 09:36:04 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Har en Mitsubishi Pajero 2007, som jeg har hatt problemer med batteriene, kjøpte den brukt for ca 6 mnd. siden, begynte med å byttet begge batteriene noen uker etter å ha kjøpt den, men har fortsatt samme problemet, hvis bilen ikke er i bruk noen dager (5-6 dager) er batteriene tomme. Har hatt bilen inne hos forskjellige bilverksteder, sist et merkeverksted i Molde som heller ikke kunne finne feilen. Kan du hjelpe?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-05-10 10:26:12 +0200

Heisann - kjedelig dette. Og det skal heller ikke være slik. Det kan være litt plundrete å finne ut av også, men slett ikke umulig. En litt oppegående mekaniker burde fort finne ut hvilken krets som trekker strøm. For det er det som skjer - at noe står å tapper batteriet. Men bruker enkelt et amperemeter mellom minuspolen på batteriet og selve batteriklemma. Da ser man hvor mange ampere som trekkes. Så tar men ut en og en sikring, til man ser at amperen går ned på amperemeteret - så har man i alle fall kursen som trekker strmmen... Så får man lete videre derfra. Er det for eksempel kursen for varmeseter, sigarett-tenner og varselblink, så kobler man bort en og en av disse tingene - til man har funnet feilen. Verre er det egentlig ikke. Vil anbefale deg å prøve et nytt verksted for å finne ut av det, slik at du får orden på det.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar