0

Eksisterende nettverk?

spurt 2019-04-03 10:10:29 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei.

Jeg har hatt lyst til å kjøpe Saab i en del år nå, og var relativt nær rett før konkursen, men når det som skjedde først skjedde avskrev jeg dette fullstendig. Nå er jeg litt i tenkeboksen igjen på om jeg skulle gått for en Saab 9-3. Er det levelig å eie Saab nå selv om merket har vært vekke fra markedet så lenge? Vet det er et servicesenter for Saab i området jeg bor. Også, har det vært mye feil du vet om på denne modellen? Spesielt ca. 2007-2010?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-04-03 10:33:18 +0200

Heisann! Jeg synes Saab er et kult og annerledes bilvalg. Men man skal vite hva man gjør har, for bilene er ikke så kurante som de en gang var. Så det er litt for spesielt interesserte, er min mening. Både deler og service er ikke så enkelt som det en gang var.

Bilene hadde også litt ujevn byggekvalitet. Noen funker bra uten noe trøbbel, mens andre er belemret med mange feil. Så det er definitivt en bil man må sjekke godt før man kjøper.

Men leter man opp en hel, pen bil i god teknisk stand, så her jeg sansen for disse.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar