0

Rust på sommerbiler

spurt 2019-03-31 19:02:24 +0100

anonym bruker

Anonym

Våren er endelig kommet og mange tar sin første tur med sommerbilen.Men hva med alt saltet som fortsatt ligger igjen på asfalten etter vinteren og hvor mye regn trengs for å vaske veiene reine for salt? Endel understellsbehandler en sommerbil med Fluid film men er det strengt tatt nødvendig med en bil som bare blir brukt på tørt sommerføre og ellers lagres tørt hele året? En kar mente dessuten at Fluid film tiltrekker seg utøy som mus og rotter? Hva mener du Benny og takker så mye for svar

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-04-01 10:20:29 +0100

At dette trekker til seg mus og rotter har jeg ikke hørt om. Har vel egentlig ikke så veldig stor tro på det...

Rustbehandling skader aldri, selv ikke på sommerbiler. Men er man flink til å vente til veiene er tørre og salt og dritt har regnet bort, før man tar ut bilen, så skal det egentlig ikke være nødvendig tenker jeg.

Men jeg tenker litt på å få gjort dette på min egen bil allikevel - bare for sikkerhetsskyld. Dessuten så vil det, om ikke stoppe, så i alle fall ofte forsinke den eventuelle rustprosessen som allerede er i gang.

Jeg tror ikke det finnes noe fasitsvar på dette. En hver må vurdere, bår bilens tilstand og bruksmønster og handle etter det.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2019-03-31 19:02:24 +0100

Sett: 204 ganger

Sist oppdatert: Apr 01 '19