Bruktimport fra andre land enn Tyskland/Danmark/Sverige

spurt 2019-03-22 02:03:01 +0100

NTS gravatarbilde

updated 2019-03-22 02:05:19 +0100

Hvordan er det å importere bruktbil fra andre land enn de "vanlige"? Byr det på store problemer hvis de ikke kommer fra o-store-tyskland? Jeg har sett interessante biler i bla Romania, men har aldri slått til da jeg er redd for å sitte igjen med en dele-bil som ikke er mulig å få registrert pga den kommer fra et "tvilsomt" land. Jeg spør pga jeg kommer trolig til å ha en del arbeid i Romania i kommende måneder, og derfor ble det plutselig ganske mye mer aktuelt med import dersom det ikke er de store motforestillingene mot det.

La spørsmålet under MB da det for øyeblikket er en grei 90-mod w463 Gelandewagen jeg har sett meg ut. Etter hva jeg kan se på bildene er den overfladisk oppgradert med lakk og interiør, støtdempere, BF ballonghjul osv, men ser ikke ut som den er hevet, og tror motor/bil er original 350TD - altså jeg antar den er tett på original teknisk og uten rammebytte eller lignende.

Eventuelt er det mulig å få ombyde import-biler godkjent her til lands dersom det allikvell skulle vise seg å være tilfellet?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett