0

VW Arteon - ja eller nei?

spurt 2019-03-05 16:52:26 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

I det siste har jeg blitt veldig betatt av VW Arteon R-Line og etter å ha prøvekjørt den likte jeg den enda bedre. Problemet er bare det at iflg. den norske importøren var ikke markedet stort nok til at denne bilen lenger tas inn til Norge og selges ny her til lands. Alternativet er den "nye" Passat GTE Facelift som kommer senere i år hvor man får fordelene med den hybriddelen som man dessverre ikke får på Arteon. Arteon selges også stort settsom 280HK TSI men noen unntak med 150 og 190 HK (kun 2 stk på Finn.no pr. nå).

Hva er dine tanker og anbefalinger her? Vi har ikke behov for all plassen stasjonsvognen tilbyr men samtidig ønsker vi mer praktisk bagasjerom slik som Arteon tilbyr hvor man åpner hele bakruta sammen med baggasjelokket.

Mvh Glenn

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-03-06 11:28:45 +0200

VW Arteon er ikke noen gammel, men allikevel en litt glemt bil på markedet. Ett marked hvor elbilene stjeler veldig mye av oppmerksomheten.

Jeg var på lanseringen av Arteon. Kort oppsummert så like jeg design - men ble litt skuffet over et det var litt "mye VW" i interiøret. Det er jo liksom en luksusbil.

Men jeg synes definitivt at det er en kul, annerledes og morsom bil. Jeg hadde valgt den framfor Passat GTE.

Lukke til med ny bil, Glenn!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar