0

Fornemme forhandlere ?

spurt 2019-03-04 11:55:17 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei ! Om ikke et spørsmål - så mer en refleksjon. Skal bytte ut min Evoque 2014 med en ny 2019/2012 mod.. Nåværende bil kjøpte jeg hos en jordnær merkeforhandler med like jordnære selgere et sted på Østlandet. I dag fører ikke denne butikken lengre min bil. Har forstått det slik at selve lokalene ikke var fornemme nok for importøren. Og forhandleren hadde ikke økonomi til å følge importørens krav. Så da går jo ferden til forhandlere i 10 - 20 mils omkrets - som fortsatt er polerte nok. Selgerne er trivelige og hyggelige de - men du verden så høflige og formelle. "Uniformen" er blå skjorte, blå jakke, blå bukse - og brune blankpussede spisse sko. Og selvfølgelig ikke et hårstrå feil. Poenget mitt er at jeg som "vanlig" kunde og kjøper føler meg fremmed i dette høviske (ikke nødvendigvis selve stedsnavnet) miljøet. Jeg savner "Dressmannbuksa", den ordinære genseren og den folkelige sleivete kommunikasjonen som min selger(e) hadde. Det er slett ikke vanskelig å finne den slags bilselgere fortsatt, men da blir det ikke den bilen jeg ønsker. Hvorfor er det slik ? Skal liksom selgere og lokalene gjenspeile type kjøper ? Nei kjære importør - bilmerket er ikke SÅ fint og spesielt. La oss få tilbake "mann i gata"-forhandleren !

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-03-04 12:03:48 +0200

He, he... Veldig bra refleksjon som jeg selv kjenner meg godt igjen i! Født og oppvokst langt ute på landet som jeg (heldigvis) er.

For med blir en slik opptreden både litt feil og falsk. Greia er vel å oppfattes som litt "upper clas" i stil med produktene som selges, men det blir for hovmodig og litt ovenfra og ned for av oss om ikke har knekt den koden...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar