0

Hva kan gjøres når det oppdages skjulte feil etter rep

spurt 2019-02-28 22:00:42 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Kjøpte en 2010 mod Sprinter i 2013 privat ,fikk opplyst at bilen hadde vært i kolisjon på bakparten men at dette nå var ordnet,Har hatt bilen hos Bertel O Steen til eu kontroll siden,.Siste eu var i okt nov,etter endring(utvidet) eu fant de at det var deformering i bærebjelker(tektyl over) både langsgående og tverbjelke,Ca fra bakhjul og bakover,Bilen blir strippet for støtfangere og plastdeler bak,her ser man at bakstykket er byttet men er kun punktet og ikke helsveiset på ene side, står dessuten skjevt på, Bilen blir plassert på jig og man finner ut at rammen er skjev,det blir prøvd å trekke den skjeve siden ned men siden bakstykke er sveiset skjevt så går ikke dette, Da løsner og gulvet bak i lasterommet og det viser seg at dette er bare limt fast,her er det gamle skadde gulvet kappet bort med en ca 5 cm kant rundt ,det nye gulvet er limt fast oppå det gamle Dette skal være sveiset fast til langsgående og tversgående bjelker Hvilke rettigheter har man etter 5 år i slike saker,med skjulte feil og mangler, Mvh Geir T Jensen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-03-01 11:20:47 +0200

Huff - så kjedelig. Dette høres ut som advokat-mat. Det er mange ulike faktorer som spiller inn her. Kjøpte du bilen privat? Det kan hende at dette var en forsikringsskade som tidigere eier ikke hadde noen kontroll på.

Kjøpe du bilen av et firma, som kjøpte den skadet, rettet den "fort og gæli" for å tjene noen raske penger?

Dette er to ytterpunkter. Det kan være mye midt i mellom her. Du burde prøve å samle sammen litt fakta og dokumentasjon her, for så å få en jurist til å se på dette for deg.

Jeg klarer ikke å gi deg noe annet råd her, når jeg ikke kjenner historikken rundt det. Det som er helt sikkert er at du har et langt lærret å bleke her... Ønsker deg lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2019-03-01 11:26:44 +0200

Takker for svar

Geir

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar