Levering av nye Audi e-tron

spurt 2019-02-14 11:41:17 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Du har slik jeg har fulgt med veldig mange kanaler inn i bilverdenen. Jeg er en av de som har stått i snart 2 år på venteliste av nye e-tron, og går nå å venter på at bilen skal bli levert av forhandler Sulland Bil Verdal. Jeg er godt over snittet interessert i Audi, og dette blir min/vår Audi nr 22. Kun en er kjøpt ny tidligere, men det har vært mange varianter på tunet opp gjennom årene.

Min nye e-tron ble levert til forhandler 5.februar, og står ute på plassen med navnet mitt på fortsatt. Tilbakemelding fra selger, er at de ikke kan levere ut bilen før uke 12, pga softwareoppdatering, samt "levering" av alle bilene. Ved signering av kontrakt, ble det skrevet senest uke 12, men levering etterhvert som bilene ble levert..

WEF i Davos før jul hadde 50 biler gående til fiffen, VM i Åre nå er tapetisert av e-tron, det er registrert ca 100 e-tron for prøvekjøring.. Software ser ikke ut til å være problemet.

Har tatt kontakt med kundeservice i Møller, og får selvsagt ett politisk svar, der de henviser til selger. Selger kan ikke svare, og jeg ser han syns det er ubehagelig, når bilen står rett utenfor veggen.

Har du noen i Audi-systemet som kan gi ett svar på hvorfor vi som kunder blir holdt for narr? Trodde vi som kunder var det Audi til syvende og sist er avhengig av, men nå er vi tydeligvis en brikke i ett spill der reklame å skryt utad er viktigere.

Er som sagt Audifantast, men må si at arrogansen nå fra Audi ikke er noe jeg blir imponert av.

Har du Benny noe mere input å komme med? Takk så lenge!

Mvh Knut R Austheim

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett