0

Hva er den mest typiske svakheten ved en XC60 med 150-200 000km på teller'n?

spurt 2019-02-10 21:09:23 +0200

anonym bruker

Anonym

Slik jeg leser f. eks Finn for tiden Feb. 2019 ser det ut til at XC60 har stort tur-over som bruktbil. Er det solgt så svært mange av dem at dette er årsaken eller finnes det flere "sannheter" som man bør være obs på. PS kommer ikke til å kjøpe el-bil i mine siste 15 "kjørbare" år. Takk for interessante svar. I. Claus

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-02-11 11:54:59 +0200

Heisann! Ja, Volvo XC60 er poplær både som ny- og som brukt bil. Ikke uten grunn. Dette er alt i alt gode komfortable, romslige og ikke minst sikre biler.

God servicehistorikk er alltid viktig. Helst komplett fra forhandler. Da vet man at bilen har fått god oppfølging og at alle kampanjer og oppdateringer er gjort. Det sier også mye om at tidligere eier har vært glad i bilen sin.

Bremser, hjuloppheng og alle kuler og ledd i forstillingen er obligatoriske sjekk-punkter på brukt Volvo. Sjekk også nøye at elektriske funksjoner virker som de skal. Har bilen glasstak så er lekkasje herfra ganske vanlig. Det største ankepunktet er automatgirkassa. Mange mener at den er for treg og ikke passer bilen særlig godt. Det er synd, men sant. Den kan leve litt sitt eget liv.

På litt eldre biler har denne også blitt byttet på noen biler. Det er ikke akkurat noen billig reparasjon. Men leter du opp en fin pen bil i god teknisk stand, så er jeg ikke et øyeblikk redd for å anbefale kjøp!

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar