0

Valg av ny bil, elbil eller annet?

spurt 2019-02-02 22:42:19 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg er nylig blitt enke. Per i dag har jeg en Volvo V70 og en liten elbil, Citroen Zero. Jeg lever et aktivt liv med tre barn/ungdom. Trenger bilen mye til småkjøring i nærmiljøet og turer til fjells. Ønsker en sikker bil og en god bil på vinterføre. Bor sentralt på østlandet. Jeg ønsker nå kun en bil. Fortrinnsvis kunne jeg tenkt meg en el bil, men da må den ha god rekkevidde. Har lest en del om elbiler i det siste og tenker kanskje det er lurt å vente et par år før jeg skaffer meg en elbil med lengre rekkevidde, både av hensyn til pris og lange ventelister. Jeg vurderer også firehjuls trekk, men ikke et must. Hva vil du anbefale meg? Hilsen Anne Strandgaard

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-02-04 11:43:32 +0100

Heisann! Jeg tenker at en elbil kanskje er smart, men mange har, som du er inne på, lang ventetid. Tenker da på Hyundai Kona og Kia -Niro.

Men kanskje en Nissan Leaf, som nå kommer med 62 Kw batteri kunne være noe?

Her er det forholdsvis kort ventetid, om jeg ikke tar feil. Du har jo allerede elbilerfaring og sier du har mye småkjøring. Derfor tror jeg det kan være smart - om det ikke er altfor langt til hytta da.

Lykke til med bilvalget Anne!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar