Vi som vil ha håndbrekket tilbake

spurt 2019-02-01 22:37:46 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny Det er så innmari mye mas om sikkerhet, hvorfor er brekket gjort om til auto - håndbrekket er rett og slett et sikkerhetsalternativ.

har ikke en grombil, koster ikke flesk, men har 4x4. Vi har en vanskelig hyttevei opp til feltet, greit nok for alle når det er mange minus, MEN rundt null, da skjer det Episode! På vei opp fredag. Lå bak naboen oppover siste kneikene mot hyttefeltet, 0 føre, altså klisterføre.),full stopp foran meg, forhjulsdrift. OPS - det måtte rygges ned igjen, han spurte meg om jeg kunne gjøre operasjonen - kom inn i bilen og der var det el-brekk. Da måtte jeg melde pass. Prøvde meg, men "feile hjul" låste seg., forhjulene. Smal vei og svingete. Han prøvede selv å komme ned - endte i grøften da bakhjulene låste seg. OK - vi tok en spansk en - hadde en luftpute, byggepute, som jeg hang foran på min bil og vi kom oss begge opp til fredagspilsen.

  1. Du kjenner at fronten glir ut - vegvesenet har ikke brøytet, men saltet i bøtter og spann, du flyter rundt på sløsj, har tung henger bak, famler etter brekket etter at hengeren skyver på,-lav fart, 90 graders sving, ok det gikk denne gangen, - jeg mener at å fjerne "manuelt" håndbrekk ikke er en fordel - når du har fått stopp i bratt bakke - eller må bruke brekket til å "justere ekvipasjen" så er et manuelt håndbrekk et must

Vi som lever i virkelighetens verden

Otto

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett