0

Ettermontering av "keyless-go"

spurt 2019-01-14 12:31:38 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Jeg lurer på om det går an å kjøpe noen komponenter slik at min gamle, men gode Toyota Avensis blir nøkkelfri? Jeg har surfet mye på nettet etter en løsning på svaret, men jeg kunne ikke finne noe.

Jeg vet at dette kanskje er en dårlig idè men jeg er desperat etter å gjøre bilen mer moderne.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-01-18 12:15:38 +0200

Heisann – og takk for interessant og morsomt spørsmål. Det er jo slik at om man vil det nok, så lar det aller, aller meste seg løse. Då også i ditt tilfelle. Du sier ikke noe om hvor gammel din Toyota Avensis er, så jeg vet ikke om din bil kunne levers med dette originalt.

Men jeg tenker, dog uten at jeg har forsket dypt og inderlig i saken, at det fort kan bli en svært dyr affære. Det er jo slik mi moderne biler at "alt henger sammen med alt" mer eller mindre. Låser med alarmen, tenningslåsen med motor styreenhet etc. etc. Så å gå løs på dette mer originaldeler tror jeg fort vil koste mer enn det smaker. Om jeg skal stikke en finger i været å rå-tippe; 20 - 30.000 kroner minst. Om det i det hele tatt er mulig.

Men det finnes andre mulighet. Det finnes nemlig sett for ettermontering her. Fra flere ulike aktører. Jeg har aldri vært borte i disse, langt mindre montert de, og aner derfor ingenting om kavitet og virkemåte. Det undrer meg litt at du ikke fikk opp dette når du søkte på nettet.

Så for å svare på spørsmålet ditt: Ja - det er mulig å ettermontere nøkkelfri tilgang til bilen. Flere leverandører selger slike sett. Et firma som kaller seg Fuzik tilbyr også slike sett som er tilpasset flere ulike bilmerker. Deriblant Toyota. Det kan jo være verdt å sjekke ut litt nærmere.

Selv tillater jeg meg å være litt skeptisk. Min erfaring med ettermonterte greier er at de sjelden fungerer helt optimalt. Men noen ganger er det jo litt morsomt å forsøke også. Ønsker deg lykke til med modifisering av Toyotaen!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar