Hjelp til å bytte ut bilene i familien

spurt 2018-12-30 10:15:57 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Vi venter barn og ser at bil situasjonen vår ikke går helt opp.

I dag har vi 1 stk hyundai santa fe reg som varebil og 1 stk Yaris bensin. Yarisen brukes daglig til Bergen. Ca time kjøring og hyundaien kjøres ca 7 ganger til og fra byn i mnd mens resten er i distriktet uten bompenger.

Vi ønsker å bytte ut en eller begge to. Det vi trenger er en billig pendler bil og en familiebil. Denne må være brukande på vinterføre da vi har hytte på fjellet og ønsker å tilbringe helger der. Familie bilen vil også bli brukt til litt småkjøring rundt om når pendler bilen er på jobb. Dette er minusen med at eg bruker en diesel bil idag. Den blir kjørt flere korte turer enn lange.

Vi er åpen for elbil, hybrid, diesel og bensin, men bor utenfor Bergen og bompenge utbyggingen som kommer liker ikke diesel bilene.

Har du noen tips til biler som passer oss? Pendle bilen ser eg får meg kunne være en liten billig elbil. Familiebilen er eg mer i tvil om. Kan feks en brukt model s/x være noe? Anbefaler du andre alternativ? Ny familie bil med små unger ser eg for meg kan være litt dumt mtp mye gris i bilen.

Budsjett 400 000-650 000 for begge bilene? Helst så lavt som mulig såklart.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett