0

Motorolje og olje rens

spurt 2018-12-26 09:53:18 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei jeg har en Volvo v70 d5 2005/2006 Og er en stund siden olje skift ble tatt har tenkt til å ta sånn motorenes hjemme som jeg selv gjør med å først tappe av all olje også helle på ny med motorrens også tappe av også helle på ny «kvalitets olje». Er det noe du anbefaler å gjøre eller skader det motoren?

Har en del tolking fra motoren kan sikkert komme av at det er en stund siden olje skift men har du noen olje merker som du vil anbefale til denne motoren?

Volvo v70 2.4l d5 2005

Mvh Andreas

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-12-26 11:51:38 +0100

Nei - dette kan være smart. I alle fall slik i utgangspunktet. For en motor kan få en del avleiringer etter oljen, etter noen år. Dermed kan en rens være veldig smart og du har misstanke om at det har vært brukt dårlig olje, eller at den har gått langt i mellom skiftene.

Men - som så ofte før, det kan være et men. Jeg har en god kompis som gjorde dette på en Audi for noen år siden. Der gjorde rensevæsken at de hydrauliske ventilløfterne ikke virket som de skulle og at han fikk alvorlig motorfeil som følge av dette.

Men jeg tror sjansene for det er ørsmå, men anbefaler å følge veiledingen til punkt og prikke om du tar en motorrens – da det liksom ligger litt i sakens natur at dette ikke smører like godt som en olje. Har nemlig en misstanke om at kompisen min slurvet litt der.

Lykke til med motorrens!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar