0

Hadde du blitt med i dieselgate søksmål?

spurt 2018-12-17 11:34:30 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. For en liten stund siden skrev dere en artikkel der det tyske forbrukerrådet etterlyser norske eiere av Volkswagen, Audi og Skoda med dieselmotor EA189, for å bli med i søksmål mot Volkswagen. Hvis du hadde vært eier av en slik bil, hadde du blitt med i søksmålet mot Volkswagen? Det blir jo litt synsing hva man kan få ut av det... Jeg er hvert fall eier av en golf 2010-modell med dieselmotor EA189, feilen er utbedret, men jeg sitter og lurer på om jeg skal bli med i søksmålet eller ikke. Det hadde jo vært deilig med en kompensasjon, uten at det virker å kreve så mye fra meg. Jeg har også hatt min uflaks med bilen, da EGR-ventilen ble tett og måtte byttes før EA189 oppdateringen ble utført. Det var utenfor garantitid og regningen på 17000 måtte jeg ta selv, mens for biler hvor EA189-oppdateringen var gjort før EGR-ventilen måtte byttes, så ble det dekket av forhandler/Volkswagen. Kjedelige greier...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-12-17 11:43:37 +0200

Jeg har jo ingen slik bil selv. Jeg blir dermed ikke så følelsemessing involvert i dette – så det hele blir litt hypotetisk.

Men om jeg hadde fått bilen min oppgradert gratis og alt hadde fungert greit, så tror jeg kanskje at jeg hadde droppet det. Da jeg rett og slett er en type som velger å være fornøyd framfor å gå å irritere meg over alt.

Men jeg har også all respekt for de som velger søksmål. Det var et ufint knep av VW og de fortjener å få på pukkelen for det.

Lytt til magefølelsen din og gjør det som er riktig for deg, blir mitt råd her.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar