0

Generel bil vask

spurt 2018-12-09 23:32:21 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei

Jeg har i mange år benyttet lampeolje til å fjerne ‘’nuppene’’ I lakken. Lampeolje legger også igjen en hinne med olje/fett noe som gjør den enklere å holde ren føler jeg. Er dette et triks som er kjent? Og er det bra ‘

Er det egentlig bra for lakken ?? Har en snart 19 år gammel VW Bora som har fått mer eller mindre ukentlig vask hvis den har blitt benyttet. Denne bilen har jeg brukt mye lampeolje på. Og først i år begynte jeg å se rust.

Mvh en som vasker bilen selv om det regner

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-12-10 11:22:57 +0200

Lampeolje er, så vidt jeg vet, omtrent det samme som parafin. Parafin er fettløsing på samme måte som lampeoljen. Det kan brukes som avfettingsmiddel og det er naturlig nok det som løser opp nuppene i lakken på bilen din.

Samtidig er det noe fett i det også. Hvorvidt dette er godt for lakken eller ei her nok du bedre erfaring med enn meg. Men rent generelt så må jeg vel si at jeg har mere sansen for å bruke produkter som er utviklet til formålet. Men jeg blir sikker, som mange andre, lurt til å kjøpe altfor dyre produkter innimellom.

Jeg tror allikevel at en avfetting uten fett og en polering (da avfettingen enten det er parafin eller withe sprit) også fjerner polishen, er å anbefale.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar