0

Bytte lenkearm/stabilisatorstag foran.

spurt 2018-11-23 10:28:20 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei!

Jeg fikk et verksted til å bytte til nytt stabilisatorstag på høyre side foran etter at NAF hadde sjekket og funnet at det var slakk der (ellers ingen slakk).

Jeg så på mens de skiftet dette staget, det var fort gjort. De brukte en låsetang for å låse slik at ikke skruven gikk rundt, og en luftmuttertrekker. Jeg fikk med meg pakningen til den nye og den gamle delen. Inni pakningen lå det en monteringsveiledning. Der står det et stort kryss over bruk av luftmuttertrekker... Det var jo akkurat det de brukte..., og jeg lurer nå på hvorfor man ikke bør bruke en luftmuttertrekker, slik dem gjorde det? Har det skjedd noe galt og bør jeg klage til verkstedet og be dem gjøre dette på nytt slik det er anbefalt?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-11-23 11:29:16 +0200

Neida - dette er ikke noe å bry seg om eller klage på. Det er slik det blir gjort og det er helt greit.

Dette er nesten litt slik som på kaffekoppene fra McDonalds hvor det er advarsel mot varm kaffe. Grunnen til at det er slik ar at mutteren på lenkarmen egentlig skal trekkes til med momentnøkkel, slik at det blir akkurat passe stramt.

Men at denne blir skrudd med muttertrekker har null og niks p si i praksis. Det går verken ut over levetiden eller sikkerheten.

Så bare kjør med verdens beste samvittighet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar