0

Audi a3 1996 bruker lang tid å bli varm

spurt 2018-11-22 22:08:58 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg lurer veldig på en ting. Har aldri hatt noen form for problemer med min Audi før, men nå som vinteren har kommet bruker motoren ekstremt lang tid på å bli varm.

Idag lot jeg den stå i 15-20 min før jeg kjørte hjem fra jobb og kjente at den ikke var varm nok. Kommer meg så vidt opp bakker før den stopper, og når jeg skal bremse ned triller den ikke men stopper med en gang.

Når jeg først begynner å kjøre og den blir varm er det ikke noe problem med den. Da går den helt normalt. Men dette har skjedd nå akkurat og er olje på bilen også som jeg har skiftet nylig så skjønner ikke hva det er.

Når jeg parkerte når jeg kom hjem var felgene varme og det luktet litt brent.. men skjønner ikke hva det kan være med tanke på at den nylig har blitt EU OK til 2020

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-11-23 11:38:09 +0100

Heisann! Her er det to ting jeg ville sjekket:

  1. Er det nok kjølvæske på motoren? Er det ikke det blir den ofte ikke varm - eller det tar lang tid. Det at det lukter litt svidd kan kanskje tyde på at du har en liten lekkasje ...

  2. Bytt termostat. Det er en enkel og rask jobb som ikke koster mye penger og som kan gi deg varm og god bil i vinter.

Lykke til med varm bil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger