0

Problemer med olje, kjøleveske lekasje?

spurt 2018-11-15 17:09:21 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei har akkuratt kjøpt ny bil. Bilen gikk igjennom en naff test. Der naftesten ikke var så ille. Har noen småe problemer her og der. Men ikke noe stort som fikk meg til og ombestemme meg. Men naftesten fikk frem at kjølevesken bare kunne ta -13 grader. Så denne ble skiftet helt. Vi fikk da beskje om at kjøkeveskenivået kunne synke etter litt kjøring, og det skjedde. Jeg har nå kjørt bilen i 4 uker. Og har fått opp varsel angående kjølevesken 2 ganger. Og i går fikk jeg opp beskje at bilen trengte 1 liter med olje og. Er veldig redd for at det kan være noe kritisk som jeg ikke har vist om før keg kjøpte bilen. Har du noe tips?

Har også et spr angående varmen inni motoren. Vist bilen har fått varmet opp insiden av bilen kjenner man tydelig at høyresiden produserer kaldere luft enn venstresiden når begge er sotte på 23 eller mindre grad. Jeg må derreter heve høyre side til 25 grader for å slippe den kjølie luften som kommer ut.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-11-16 11:28:09 +0200

At men må etterfylle kjølevæske etter skifte er ikke uvanlig. Det kan ligge igjen luft i systemet, men nå etter fir uker burde det problemet være løst. Har ville jeg fått tatt en trykktest av kjølesystemet for å se om det kan være noen lekkasje et sted.

Når det gjelder oljeforbruk må du fylle den helt opp igjen og følge litt med på nivået framover. Disse bilene kan bruke litt olje.

Vedr. varmeapparatet bør du få tatt en sjekk på dette hos et verksted. Det kan være feil på en føler, sensor eller et spjeld som ikke går som det skal. Ønsker lykke til med fin bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar