0

BMW 320D 163HK Xdrive er den verdt å kjøpe?

spurt 2018-11-02 10:01:04 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Tenker å bytte bil til neste år, og jeg likte best BMW 320D 163HK Xdrive (2009-2010) av flere andre alternativer med tanke på pris, 4wd og utseende. Spørsmålet mitt er rett og slett; er den bilen verdt å kjøpe? Tenker også spesielt her på selve (diesel) motoren på bilen. Er den motoren kjent for noe alvorlige problemer? På forhånd takk for svar og ha en fin dag videre. Hilsen Patrick.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-11-02 11:55:00 +0200

Hei Patric! Skjønner godt at en 3-serie kan friste. Flott bil med gode kjøreegenskaper. Dette begynner så smått å bli litt eldre biler nå. Vi snakker fort 10 år og en de kilometer på telleverket. Da må men regne med at det kan dukke opp ulike feil.

Bilene er også kostbare å reparere, så dette er en bil du må sjekke veldig nøye før kjøp. Gjerne med NAF-test el. lign. Bremser, forstilling, dekk, hjuloppheng og alle elektriske funksjoner MÅ sjekkes. Servicehistorikken bør også være svært god eller komplett.

På en del biler har også dieselpumpa røket. Det er dyrt og ikke så lett å forutse. Du bør ha en liten pott penger i bakhånd her til uforutsette utgifter, så ikke kjøp bil for alle penga...

God dag - og godt bilkjøp til deg også!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar