0

Er franske biler så dårlige som ryktet tilsier?

spurt 2018-10-17 10:48:50 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei.

Jeg vurderer å kjøpe meg Peugeot, nærmere bestemt den nye 508 hybrid som kommer til neste år. Men spørsmålet er: hvordan er kvaliteten på biler fra PSA konsernet i dag? Jeg får stadig høre at jeg ikke må finne på å kjøpe fransk. Er de virkelig så dårlige som ryktet tilsier? På forhånd takk for svar.

Hilsen Vemund

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-10-17 11:04:48 +0100

Peugeot 508 kan gi mye bil for pengene. Det er det lite tvil om. Den er pen, praktisk og velkjørende. Et godt alternativ til VW Passet, Toyota Avensis og Ford Mondeo.

Det er også et faktum at franske biler sjelden gjør det godt i ulike kvalitetsundersøkelser og kundetilfredshet-undersøkelser. Kvaliteten kan være litt ujevn.

Så dette er en bil som bør sjekkes litt ekstra nøye før kjøp. Gjerne med en NAF-test el. lign. Det er også en bil som bør ha komplett servicehistorikk og som bør ha bruktbilgaranti.

Men finner man en fin og velholdt bil i god teknisk stand, så fraråder jeg ikke kjøp. Som sagt - dette kan være mye bil for lite penger!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger