0

hjelp med Polo n6 96 mod.

spurt 2018-10-16 13:33:02 +0200

anonym bruker

Anonym

Har ein polo som sliter litt dei samme problemene som meg og ikke liker regn. Da er den nesten håpløs å få startet og får jeg start kutter den liksom litt innimellom. kun ett kutt på under ett halv sekund og stopper ikke men berre kutter på tenningen på ein måte. Såg der var overslag ved coilen og byttet kabelen fra fordeleren til coilen samt selve coilen. Hjalp på litt men har ennå problemet. Etter å ha sett på rotoren forstod jeg fort at denne trengte å bli byttet. da der nesten ikke var noe igjen av denne og deler av den har falt av. Etter litt googling og YouTube fant jeg ut at det var enkelt å bytte både rotor og fordelokket så dette er på menyen nå. på ein video jeg fant såg jeg at jeg kunne skrape kontaktene i lokket litt for å få redde meg til ett verksted så gjorde det. Det funket godt men igjen nå når jeg skulle starte den, så startet den såvidt etter å ha sjinnet 20 ganger men så døde den igjen. Nå er det ikke reaksjon når jeg vrir rundt tenningen for å starte den. Man tenke jo først at man har tappet batteriet men var ingen reaksjon på at det begynte å minke på dette rett før så kan det ver startmotoren så jeg har tatt livet av nå elle hva kan det vær? komme lys i displayet når tenningen er på men er liksom helt dødt videre når jeg vrir over til start. Håper på billige råd ;)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-10-17 10:39:14 +0200

Heisann! Ja - dette må du få orden på.

Det første jeg ville gjort nå er å få sjekket batteri og lading. Det høres ut som om batteriet ditt er tomt for strøm. Lad eller bytt dette - om så er tilfelle.

Sjekk også alle kontakter / polsko til batteri, jording og til starteren. Få også gjerne målt at dynamoen lader som den skal. Det er enkelt med et voltmeter.

Hadde jeg vært deg så hadde jeg også byttet tennplugger, pluggkabler og rotor og fordelerlokk. Da dette er typiske feilkilder som kan reagere på fuktighet.

Dette hørtes kanskje omfattende ut, men ingenting av dette er dyrt eller vanskelig.

Lykke til med Polo-en!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar