0

Og takk for en flott side for oss bilinteresserte! i det siste har jeg begynt å snuse litt på 8-serien til bmw av alle ting. designen har "vokst på m

spurt 2012-04-02 11:01:03 +0100

Hei Benny, og takk for en flott side for oss bilinteresserte! I det siste har jeg begynt å snuse litt på 8-serien til BMW av alle ting. Designen har "vokst på meg" og jeg har trålet finn i jakten på det perfekte eksemplar. Jeg lurte på om du har noe å si om bilen? Er det noe jeg burde vite med tanke på ting å være obs på, og har du kanskje noe annet morsomt å fortelle om historikken til denne modellen? Slenger på et eksemplar jeg synes ser utrolig spennende ut, hva synes du? Takker for svar, og god påske til deg og Broom-redaksjonen!

http://www.finn.no/finn/car/used/obje...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-04-26 17:17:33 +0100

Hei.

Den ser veldig lovende ut den der. Det som er bra at den har full servicehistorie som er veldig viktig for en så dyr bil med en så sjelden motor og så mye elektronikk.

Dette er en CSi som er veldig sjelden. Det er en blivende klassiker! Og når den i tillegg har vunnet konkurrasner er det vel også et godt tegn.

Viss det er en stund siden siste inspeksjon ville jeg be om at dette blir gjort før du kjøper så du vet at alt er i orden.

Eneste jeg kan se av bildene som kan være en feil er at det venstre frontlyset virket som om det ikke er helt oppe når det er i lukket tilstand, det ligger lavere enn det venstre og det er ikke linært med karosseriet. Generelt ville jeg spesielt sjekke all elektronikk, at alt virker. jeg misunner deg virkelig viss du får klørne i den.

Uansett; lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2012-04-02 11:01:03 +0100

Sett: 86 ganger

Sist oppdatert: Apr 26 '12