0

Hva er forventet "levetid"

spurt 2018-10-08 07:51:47 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Har en 520Dat 2009 mod. som har gått 160 000km. En morgen "døde" den bare ut. På verksted konstaterer de at hele drivstoffsystemet er fullt av små spon, som har tettet alt.

En svakhet i legeringen på en "trinse" i dieselpumpa er årsaken. Samme verksted har hatt flere tilfeller av dette på denne modellen, også på noen Audi som har hatt samme pumpe. Konklusjon: Ny dieselpumpe - nye dyser - ut med tank og rens av hele systemet. Er dette noe som man skulle forvente å vare lenger?

Hele moroa er stipulert til kr. 54000,-

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-10-08 10:37:24 +0200

Heisann. Både ja og nei. 10 år og 160.000 kilometer er jo en del. Har er man milevis unna garanti og reklamasjoner – så jeg er redd det er bare å bite i det sure eplet her.

Det er liksom liten vits i å spekulere på om dette skulle vart lengre når det ikke gjorde det ...

Dette er det heller ikke første gangen jeg har hørt om. Neppe siste heller. Det er nok en "sjuke" på disse bilene. Prisen du har fått er heller ikke ille (Jo da - det er dyrt...) men jeg har hørt om tilfeller hvor det doble har blitt forlangt.

Du må jo høre med forhandleren hva slags muligheter som finnes her, da problemet tydeligvis er kjent. Tenker noen form for kulans, kampanje eller noe...

Må bare få ønske deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar