Helt katastrofe rett og slett... Min IS 220D må ha ny motor for tredje gang og er langt fra den eneste med disse problemene.

spurt 2018-10-08 05:51:58 +0200

anonym bruker

Anonym

Hvordan er det mulig at jeg må bytte motoren på Min IS 220D for tredje gang? LEXUS vil ikke gi meg et svar annet enn at motoren må byttes (igjen),den er ødelagt!

Bilens siste motor har kjørt 78.000KM og inklusivt motor nummer en og to kjørt totalt ( ALLE servicer og anbefalinger fra LEXUS er fulgt og betalt for) nå 228.000 kilometer. Bilen er en 2009 model Motorene har brukt ekstremt mye olje hele tiden,

Jeg har klaget og klaget på forbruket av olje, tiden det tar meg og all denne usikkerheten dette medfører i det daglige. Det verste er at Lexus kjenne veldig godt til problemene og motoren. DETTE GJELDER IKKE BARE LEXUS MEN TOYOTAS MODELLER MED SAMME MOTOR.

Et stort problem for kundene blir utrolig godt "kamuflert" i Toyota organisasjonen.

Bilen Har vært på Lexus verksteder hele sitt liv/ levetid og siden motor nummer en ble byttet på garantien. har jeg ca hvert 3000 km har jeg fått et orange lys i dashbordet med teksten. "Bilen trenger mer olje".
Jeg og bilen min har vært et problem for Lexus og har vært så mange ganger innom verkstedet at jeg de siste tre, fire årene har sluppet å betale for oljen og påfyllet. Jeg og bilen min har vært så mye på verksted at vi har blitt et problem for Lexus. Med et slikt forbruk av olje må det også gå ut over andre ting under panseret. Jeg har byttet, Katalysator, (Jeg må sikkert bytte katalysator for andregang snart) partikkelfilter,nytt eksos anlegg, vannpumpe, filtre utallige ganger,

Bilen har blitt tauet til verksted (Forskjellige Lexus verksteder rundt om i Landet og Europa og har kommet hjem på lastebil en mnd, etter ferien))
De fire siste årene har jeg ikke hatt tillit til bilen min, jeg har en flott, DYR LEXUS som ikke kan brukes på ferie, turer eller bare rask tur i butikken.

Hva gjør man når man ikke aner hva som er galt, hvordan finner man ut av tingene? Lexus sier følgende, motoren er ødelagt og du trenger en ny en. jeg fikk samtidig pris på ny motor, fordi garantien var godt ut ( Damen sa at garanti på deler varer bare i 30.000 Km) Den nye motoren som må koster på tusenvis av kroner, med utallige klager over den, har ikke garanti lenger. så egentlig, hvor mange år skal man måtte klage på et produkt før Lexus kan si at garantien har utløpt?

Hvor mange KM skal en motor holde og hvordan er det mulig å selge et produkt med så utrolig dårlig kvalitet på? Å ikke forstå eller vite hva som er galt med motoren er vel det verste, det å måtte bytte hele dritten uten å ane annet en at motoren må byttes. Noe må være galt siden jeg må kjøpe hele motoren ny? Bilen fungerer helt fint, har hatt høy temperatur på motoren to ganger ( i ca 3 sekunder 6.gear) på motorveien
En mekaniker har studert motoren etterpå, kan ikke finne ... (more)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett