0

Havarert gearkasse (manuell) - 4motion

spurt 2018-09-21 11:41:45 +0200

KH76130 - 2011 modell så garantien gjelder ikke lenger, gått 121.000 km. Bilen har fulgt alle servicer hos Møller, og når jeg sjekker ser jeg at det aldri har blitt skiftet gearolje, noe jeg trodde skulle gjøres med visse intervaller. Kan dette være en forsømmelse fra Møller som gir grunnlag for reklamasjon?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-09-24 10:42:40 +0200

Heisann! Au da - dette er en kjedelig sak. Jeg har hørt om at det tidvis har vært en del kluss meg DSG-automatgirkassene til disse bilene, men ikke hørt noe om at det er neon svakheter med de manuelle.

Om det er, eller hva det er når det gjelder skiftintervall på girolje vet jeg ikke, men anbefaler deg å sjekke det opp. En forhandler eller importør kan gi deg riktig svar.

Men om du har frukt merkeforhandler er nok de riktige tingene gjort, vil jeg tro. Skjønt man vet jo aldri... Jeg vil si; ja - er dette utelatt, så er det helt klart en brekkstang for å få de til k hjelpe deg med dette.

Må bare få ønske deg lykke til - og håper det ordner seg på en god måte.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar