0

Mitsubishi Outlender 2012---2014 mod

spurt 2018-09-12 10:20:35 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, vurderer brukt SUV, og har sett på flere, vurderer nå Mitsubishi Outlender Di-D. denne har automat og har gått ca 95000 km. Er det noe man må være ekstra oppmerksom på , på denne bil typen? Hybridutgaven er også vurdert, men er litt usikker på gevinsten av den...
Ser at brukte vw også ligger ganske likt i pris, da tenker jeg på Tiguan.. Hvilken vile du valgt?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-09-12 10:31:36 +0200

Av disse ville jeg personlig valgt Mitsubishi Outlander, framfor en eldre Tiguan. Rett og slett med tanke på potensiell påkost og generell kvalitet. Jeg mener Mitsubishi er en bedre bil, rent teknisk og med tanke på driftsikkerhet.

Kjører du mye, så vil du trolig ha lite nytte av en hybriddrivlinje. Har du mye småkjøring derimot, så bør du vurdere den.

Bilene har ikke noen stor kjente feil uten om det vanlige som alltid bør sjekkes som: bremser, forstilling og hjuloppheng - samt servicehistorikk. På en så ny bil skal denne være komplett.

På noen biler har det vær noe småkluss med elektronikken, så sjekk at alt virker som det skal. Det har også vært en kampanje på noe av dette. Sjekk at evt. oppgraderinger er gjort.

Det har også på noen biler forekommet oljelekkasje mellom automatgirkasse og transfergirkassa.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar