0

Rust rundt dørhåndtak

spurt 2018-08-28 11:52:52 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei

Har akkurat vært på Volvo kristiansand med bilen da jeg oppdaget rust og at lakk rundt 3 stk av dørhåndtakene var løsnet ,spør da om dette er en reklamasjon /garanti,info om Nilen er at jeg kjøpte ny i 2011 i tyskland ,dette er ny bil ,bestilt med alt utstyr som vi i den tiden kunne tenke oss.dette viser seg å være en ulempe da de henviser til at garantien er 2 år på importerte biler

Hva tenker du? Er det slik at jeg bare må god ta dette? Hører i fra deg

Mvh Andre

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-08-29 10:35:46 +0200

Veldig kjip sak dette, men det er dessverre slik at det er garantien i det landet bilen er registrert første gang som gjelder. Unntaket kan være biler som er importert av Norske importører / merkeforhandlere.

Ingen andre land enn Norge har 5 års garanti på sine biler. Så her har de slik sett jussen på sin side. Men så har de jo både et rykte og en kunde å ta vare på også.

På en 7 år gammel bil så er dette slik som skje og det ville neppe blitt dekket selv om bilen hadde vært norsk solgt, tror jeg.

Beklager - vet at det ikke var dette du helst ville høre, men jeg må jo bare være ærlig å fortelle hvordan det er.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar