0

Konkurrerer Møller med seg selv?

spurt 2018-07-18 10:21:10 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Benny!

Jeg hadde nylig min VW Polo på service hos merkeforhandler. Utvidet service, inspeksjon med oljeskift, bytte av tennplugger og pollenfilter sto på planen.

Da jeg undersøkte prisen hos Møller i Tønsberg, fikk jeg et pristilbud på 7.478 kroner. For moro skyld sjekket jeg hos Møller i nabobyen Horten. De skulle ha 7.020 kroner for samme arbeid. Valget falt selvfølgelig på dem.

Men hvordan kan samme kjede tilby forskjellige priser for samme arbeid? En ting er at prisen varierer mellom forskjellige kjeder, men innenfor samme kjede burde tilbudet være det samme. Har du en forklaring på dette?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-07-18 10:28:13 +0200

Heisann – nei dette har jeg ikke noen forklaring på. Verken god eller dårlig. Det burde så klart ikke være slik. Det burde vært akkurat det samme.

Om jeg skal gjette så kan det være at de to verkstedene operer med ulik timepris, ulik pris på for eksempel motorolje. Men jeg vet ikke mon dette styres av forhandleren selv, eller av Møller internt.

Men jeg er helt enig med det. Slik burde det ikke være.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar