0

Død Ford kuga

spurt 2018-07-17 19:34:24 +0100

Hei. Bilen har stått mye i ro de siste månedene. Jeg startet den for ca 3 uker siden. Da startet den litt motvillig. Så nå er den totalt død. Det er ikke lys eller lyd i noe. Fjernkontrollene virket ikke. Måtte åpne døra med nøkkel. Batteriet er ca seks måneder gammelt, og det ble ladet opp igjen nå, men bilen er like død. Hva kan feilen være ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-07-19 07:53:19 +0100

Heisann. Kjedelig problem dette. At bilen ikke starter passer alltid veldig dårlig...

Dette er dessverre ikke noe ukjent fenomen på Ford. Flere eiere av blant annet både Mondeo, Fiesta og S-Max har opplevd det samme. Noen opptil flere ganger.

Det er jo veldig nærliggende å tenke at batteriet ditt er kaputt etter ar bilen har stått mye og vært lite brukt. Det er i moderne biler flere forbrukere som trekker litt strøm hele tiden. Dette vil over tid tappe batteriet.

Men om et nytt batteri, slik som du har, tappes ekstra fort er det ofte noe mer. Jeg vet om at både bluetooth- og talestyrings-moduler har vært syndere her. De kan rett og slett trekke mye mer strøm enn de skal. Resultat: Flatt batteri etter kun kort tid.

Som om det ikke er nok så har det også skjedd på en del biler at startsperren har slått seg på, og ikke går av igjen, etter at bilen har vært strøm-tom.

Bilen må da på verksted for å reaktivere startsperre-systemet. Så dette kan definitivt var forbundet med litt plunder og heft. Ettersom du har en Ford er det nærliggende å tippe at det er dette som har skjedd med din bil også. Jeg tror nok kanskje det, selv om det er vanskelig for meg å stille noen diagnose, herfra, uten å ha sett og målt noen verdens ting.

Men jeg ville uansett sjekket ut helt enkle ting aller først. Er du helt sikker på att batteriet tok strøm når du ladet det opp? Det er ganske enkelt å måle. Kan det være en dårlig kontakt på en av batterpolene, på starteren, ett jordingspunktet etc.

Er disse tingene grei, så er jeg nok redd den må innom på et verksted for å få den til å vekke den til live igjen.

Da ville jeg også fått de til å måle ladespenning og utlading, samt ta en skikkelig belastingsprøve av batteriet i samme slengen.

Håper dette ordener seg greit og uten de store kostnadene. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2018-07-17 19:34:24 +0100

Sett: 536 ganger

Sist oppdatert: Jul 19 '18

Antall visninger