Bensin eller diesel?

spurt 2018-07-06 03:12:41 +0100

anonym bruker

Anonym

Heihei Benny! Jeg har nå eid en Volvo V50 1,6d i 4,5 år og har vært strålende fornøyd med bilen helt fram til det siste halvåret, da det har kommet kostnad på kostnad.. Det er heller ikke så rart, nå som den nærmer seg 300.000..

Har derfor bestemt meg for å investere i ny brukt bil, og BMW sin 3 serie 2009-2011(?) har fanget interessen min, men jeg er veldig usikker på hvilken motor jeg skal velge! Jeg er ser egentlig flest positive sider ved diesel da det er billigere og fylle opp + at tanken varer lenger enn hva bensin gjør, men nå som det er mye styr angående diesel rundt i Oslo området vurderer jeg jo bensin, selv om jeg holder til langt utenfor Oslo traktene, tenker også at bensin eventuelt blir lettere og selge igjen om noen år?

Diesel motorene på bilene jeg ser på kommer som 1,6 eller 2,0 - Jeg vil helst ha 2.0 literen og har funnet en del på bruktmarkedet, men er det mye sykdommer med disse motorene? Jeg hører forskjellige meninger angående bmw sine motorer, noen snakker veldig varmt om de og at de fint går 300.000, mens andre advarer meg mot disse motorene da de blant annet sliter med kjederas?

For mitt budjett så er det kun 1,6l bensin som er relevant, men er litt skeptisk på om 122hk er nok for en såpass stor bil?

Takker for svar :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett