0

Servicegarantiogfeil

spurt 2018-06-27 10:30:13 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg kjøpte meg en golf i oktober en 2015 modell som de da har hatt service på i september etter servicehefte.Jeg har kjørt 1000 mil og etter boka må jeg nå på service etter 1 år på Møller.og da skulle de ta EI kontroll også sa de.Igår kveld fikk jeg SMS fra han jeg kjøpte den av som jeg kjenner privat at se hadde sagt det måtte skiftes bremseklosser og skiver .Merkelig for det første at jeg leverte den klokka 14.15 igår for den skulle ha sjekk idag,ikke igår.Jeg ble mildt sagt forbanna,da jeg har hatt bilen i 8 måneder og den skulle vært sjekket før jeg fikk den,betalt nesten 240.000 og så nå er plutselig disse delene slitt.Noe jeg i klare ordelag gå beskjed om at ikke kan være riktig.Får da SMS imorges at han skulle sjekke å gi noen hint om hva de kunne dekke.Høres helt suspekt ut hele greia.Derfor lurer jeg på hva mener du jeg skal gjøre?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-06-27 11:03:14 +0200

Hei, skjønner at du blir litt forvirret av dette.

Fikk du noen brukbilgaranti på denne bilen? Det kan jo være at den kan dekke dette. Så sjekk dette litt nøye er mitt råd.

Ellers så er det jo heller ikke helt uvanlig at bremser blir slitt / ødelagt (ofte av rust på skivene) etter 10.000 kjørte kilometer, som jo du har kjørt med bilen din.

Jeg vet jo ikke noe om grunnen til at bremsene må byttes om det er slitasje eller rust. Det handler nok også litt om hvor langt bilen din har gått totalt.

Jeg synes heller ikke dette er noe å bli lyn-forbanna på. Det er vanlig vedlikehold og ikke minst sikkerhet vi snakker om her på en bil som er tre – fire år. Det er jo bare å få det i orden, selv om det koster litt. Det gjør det jo å eie bil – har jeg selv erfart...

Men ta en prat med forhandleren din, så finner dere sikkert en løsning her som begge parter blir fornøyde med. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar