0

Handicap bil

spurt 2018-06-20 10:35:26 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, jeg har en Crafter 2008 model der det har kommet en subbe lyd eller en gnisse lyd ra fronten av motoren. På denne mogellen må hele fronten demonteres for at de skal finne ut hva det er, fær jeg til svar. Mulig det er vannpumpa eller dynamoen, men begge tingene ble byttet for 1 og 1/5 år siden. Og er det normalt med to mellomaksel og et bakaksel havari før 90000km på en slik bil som aldrig har gått med tyngre last en to elekriske rullestoler og bagarsje for tre persjoner? Med hilsen Eivind Eliassen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-06-20 10:40:32 +0200

Vanskelig å gjette på denne subbelyden uten å ha hørt den. Kan det være så enkelt som at det er en av drivreimene som gnisser? Det er i så fall veldig enkelt å finne ut av ved å spraye på litt silikon-spray. Det kan også være at lyden kommer i fra ett strammehjul eller løpehjul til en av reimene.

Det kan selvfølgelig også komme fra dynamo / vannpumpe, selv om det allerede her blitt skiftet. Man har ingen garanti for at det ikke kan ryke i gjen.

To mellomakselhavari + bakaksel hørtes voldsomt ut på bare 90.000 kjørt kilometer ...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar