0

is 220d sentrallås problem.

spurt 2018-06-07 17:05:00 +0100

anonym bruker

Anonym

hei Benny jeg har en is220d 2008model.

sentral låsen begynt å kødde litt idet siste , har hendt da jeg kjøpte i 2014, men det var snakk om en gang sjeldent på ett år, etter airbag recall 5 timer hos verksted, har problemet komme virkelig.

Toyota Norges råd er å ta feilsøking kan ta fra 1 time, eller 5timer eller uendelig, noe som jeg synes er så uproff sagt og ment.

saken er slik : når jeg bruker keyless dørhåndtaket/kontrollpanel føresiden eller nøkkelen vil det alltid låse opp på føresiden ikke resten av passasjerdørene , normalt vil alle dørene låse opp samtidig., samtidig hører jeg klikke lyd 3 ganger uten at det hjalp å låse opp, når jeg låser opp manuelt, er det smertefritt å låse alle samtidig, enten med key eller kontrollpanel på føresiden.

Etter jeg har stoppa bilen eller ten på, venter kanskje noen minutter så fungerer sentrallåsen helt normalt igjen.enten med key eller kontrollpanel på føresiden. og noen time(r) senere begynner det "merkelig" skje igjen. her er link til 2 video når sentrallåsen fungerte og ikke . https://mega.nz/#F!2gF0gK5K!t6G_6V3Tn...

Toyota strømstad mener problem kan ligge hos nøkkel frekvens. Noe det er kun Lexus verksted kan hjelpe meg, timen er allerede bestilt hos Lexus OSLO.

Har Benny noe peiling på det her? venter spent svaret fra Deg.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-06-12 06:32:18 +0100

var innom Lexus oslo og Bærum, ingen av de kunne løse det smertefritt for meg. Lexus Oslo fant ikke noe feil, alt fungrte som de skal ifg datasjekk. de ga opp rett og slett, men tok heller ikke noe penge for det, det setter jeg pris på. Men jeg betaler gjerne en fastpris for å fikse feilen, men ingen kunne love for det her.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2018-06-12 07:10:24 +0100

Jeg hadde problem med vindu knappene til kontrollpanel føresiden til en Lexus 2008model , fungerte kun på sjåførsvindu-knapp opp og ned og ikke resten. Spurte Toyota i Mosseveien 13 , de anbefalte bytte hele panelet, da ville problemet være løst. "samtidig nevnte jeg bilen hadde vært airbag recall på verksted i 5t forrige uke." Ringte til Lexus fortalte problemstillingen, problemet kan være kontrollpanelet trenger "læres opp". Det er en helt standard "kunnskap" hos toyota/lexus verksted, slike innstillinger på alle toyota/lexus biler på slike modeler er samme bygd. DVS trykke på vinduknapp på alle passasjer plass heise ned og opp 100% da vil det fungere på føres-kontrollpanel. Se youtube link

https://www.youtube.com/watch?v=-Qyuo...

Og det fungerte bevist. 5999 NOK for kontrollpanel spart(+arbeid Toyota Mosseveien 13 i østfold) https://www.ebay.com/itm/LEXUS-IS220-...

Hvorfor har det skjedd?: Jo, når bilen har frakoblet strøm i mer enn ca. 10 min eller en viss lenger tid uten å sette opp med en "minne lagerer", da vil alt slettes/nullstilles dvs sete innstillingen, gps, temp innstilling osv alt vil nullstilles fra fabrikkinnstilt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar