0

Er C-crosser et hodt alternativ i sin klasse?

spurt 2018-05-23 10:24:22 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei!

Er på utkikk etter ny bil og ønsker en med litt størrelse på, type outlander, rav4 eller C-crosser. Ser at prisene ikke er så ille på bruktbiler, men det er heller ikke mye til salgs. Har alltid fått høre at Citröen ikke er gode biler, men noen forteller om nærmest problemfrie eierforhold. Har hatt VW før og dit havner jeg ikke igjen... hva er dine tanker på dette?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-05-23 10:42:31 +0200

En Citroen C-Crosser er jo mer eller mindre samme bil som Mitsubishi Outlander og Peugeot 4007. Som du kanskje også bør sjekke ut i samme slengen?

Jeg kjenner dette trekløveret som greie biler, men hadde kanskje landet på Mitsubishi. De var (når disse var nye) bedre utstyrt, billigere og hadde bedre garanti enn sine franske «søsken». I tillegg hadde Mitsubishi flere motoralternativer. Den solgte også best av de tre og er den klart mest kurante og «kjente» av disse.

På den annen side så tror jeg du kan gjøre gode kjøp på C-Crosser og 4007. Rett og slett for at de er litt glemt på bruktmarkedet. Så at C-.Crosser er "hot" vil jeg ikke påstå.

Ett par andre tips fra sidelinja er Toyota RAV4, Honda CR-V og Subaru Forester. Alle disse tre er veldig gode og driftsikre biler.

Ønsker deg lykke til i jakten på SUV.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar