0

Airbag lampe lyser og horn virker ikke en uke etter verkstedsopphold

spurt 2018-05-22 06:03:29 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei!

Jeg har en skoda Octavia 2011 modell.

I dag kom det ett slags klikk fra dashbordet når jg tok en litt brå sving før varsellampen til airbaggen begynte å lyse. Hornet virker heller ikke.

Det kan nevnes at bilen var på verksted forrige uke for å fikse aircondition (tetting av slange og påfyll av gass), kan dette ha noe med det å gjøre?

Mvh. Hanna

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-05-23 10:57:28 +0200

Hei Hanna.

Kjedelig, men dette er nok helt tilfeldig vil jeg tro, uten at jeg vet eksakt hva som ble gjort med bilen din.

Har rattet vært demontert, så- ja, da kan det helt klart ha en sammenheng, men jeg tror kanskje ikke at det har vært det?

Jeg er rimelig sikker på at det er «klokkefjæra» en slags slepering bak rattet som er problemet her. Den gir kontakt til horn og airbag, selv om rattet dreies på. Ettersom disse to tingene ikke virker, så er jeg rimelig sikker på at det er feilen.

Vil råde deg til å dra tilbake til verkstedet å forhøre meg litt med dem om hva de har demontert på bilen din ved forrige reparasjon. Men normalt sett tar man ikke av rattet ved service / rep. av aircondition.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar