Kjøpe bil uten avgifter?

spurt 2018-05-19 19:16:35 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny,

Først av alt vil jeg takke for en god spalte som jeg har fulgt flere år!

Jeg er kommet i den litt uvanlige og heldige situasjonen at jeg kan kjøpe bil uten avgift for å ta den med meg til et europeisk land i fire år. Uheldigvis har jeg ingen drømmebil på lager, og bilmarkedet ble plutselig snudd litt på hodet - elbil er ikke billigst, ei heller hybrid. Jeg har ikke så lang tid på meg til å bestille, og jeg vil helst ha med meg en norsk bil med garantien herfra.

Jeg skal ta med meg en stor familie på 5, der barna er små. Jeg tipper at det blir mer bilkjøring i helgene enn det er i dag, og over lengre distanser. Vi kommer til å kjøre tilbake til Norge i ferier, sommer som vinter. Vi regner med å måtte ta med bilen tilbake til Norge, og tolle den inn her da markedet for internasjonale avgiftsfrie biler virker lite.

Vi har sett litt på V klasse, GLE, X5, E klasse og Passat da de er store og virker som enkle å selge igjen her i Norge. Er det noen av disse som vil være mer lønnsomme å ta med tilbake hit, og eventuelt noen andre biler vi bør se på? Hybridutgavene er dyrere i eksportutgavene, og det blir vel mange av disse på markedet, og få rene bensin eller dieselbiler?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett