0

Veteranbil Citroen CX

spurt 2018-05-14 10:29:38 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Har tenkt å kjøpe meg veteranbil nå på vårparten serru. Har sett litt på Citroen CX. Er dette egentlig en bra bil? Lett og skru på? Har du noen erfaringer du vil dele? Vet at de er meget komfortable og gode å kjøre men er de driftssikre osv? Takker for svar på forhånd:)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-06-23 09:11:53 +0100

Hei.Som tidligere eier av cx vil jeg si at ja, det er en bra bil.Fantastisk komfort.På lengre kjøring fantes det vel knapt noe bedre på den tiden.Kjøring av cx krever tilvenning.Litt spesiel innredning og plassering av knapper men det er en vanesak.Og like driftsikker som alt annet fra 70-80 tallet.Jeg hadde i hverfall ikke noe større utgifter enn vanlig vedlikehold.Lett å skru på?Tja,ikke så ille bare man vet fremgangsmåten. Motor og drivverk er samme løsning som andre biler med forhjulstrekk. Ting å være ops på ved kjøp er selvfølgelig rust.De begynner jo og bli noen år gamle. Girkasser kan være en svakhet. Synkronisering mellom 1 og 2 gir spesielt.Og selvfølgelig det hydrauliske systemet. Se etter lekkasjer,at den hever og senker seg som den skal.Sjekk at oljen i systemet er grei. Den skal være grønn. Og det finnes en egen klubb for disse bilene der du kan få svar på tekniske spørsmål og hjelp til å finne deler. Lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar