0

Garantiutløpstest hos NAF

spurt 2018-05-14 09:08:23 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg har nettopp kjøpt en Audi a4 Allroad, 2014-modell. Bilen nærmer seg 100.000 km. Bør jeg ta en NAF garantiutløpstest, og hva vil en slik test evt kunne avdekke ? Etter at nybilgarantien går ut, har jeg 12 mnd./20.000 km bruktbilgaranti fra bilforhandler.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-05-14 10:23:11 +0200

Heisann! Ja, jeg synes absolutt at det er en god ide. Det er nok også enklere å få dekt noe på fabrikkgarntien enn på bruktbilgarantien. Bruktbilgarantien her ofte også en egenandel som du må betale.

Akkurat hva som kan oppdages på en slik test tør jeg ikke si noe konkret om. Men bilene har i alle fall noen svakheter som kan være griet å få sjekket ut nå, mens garantien fortsatt gjelder.

Defekt bakrute-visker, feil med styringen / tannstang er greit å få sjekket ut. Elektronikken til air-bager er også en svakhet. Det samme er S-tronic girkassen. Slakke i selve understellet til setene har også vært en feil på noen biler.

Så jeg mener at det er smart å få sett over bilen uansett. Da kan du få fikset opp i potensielt dyre feil gratis, eller aller forhåpentligvis helst leve videre i full forvissning om at alt er OK.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar