0

Problemer med små bensin-turbomotorer

spurt 2018-05-07 10:22:23 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! I nær fremtid må vi ha en større bil og jeg har sett mye på Opel Astra anno 2011-2012. Vi bor i Bergen og bruker bilen mest til småkjøring så ønsker først og fremst en bensinbil. Budsjettet ligger på 100-130000 og har funnet en del Astra med 140 hk motor innenfor denne prisen, og da med km.stand rundt 70-100000.

Jeg har lest om en del problemer med små turbomotorer generelt og Opel sin 1.4 spesielt, at disse kan være plaget av såkalt "Low-speed pre-ignition" (motorbank ?). Vet du om dette er et reelt problem blant dagens biler med små turbomatede motorer? Før turboen ble vanlig på små motorer måtte en jo uansett opp i turtall for å hente ut noe effekt, så antar i så fall at dette er en relativt ny problemstilling.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-05-07 10:41:58 +0200

Heisann! Jeg kjenner ikke til noen problemer med Opels lille 1,4-liter, så jeg tror ikke den er noe å+ bekymre seg over.

Det som er viktig er å finne en bil med komplett servicehistorikk som er godt fulgt opp at tidligere eier. Denne generasjonen Astra erkjent for gode kjøre egenskaper og presis styring, men de har noe ujevn byggekvalitet.

Det er særlig en del irriterende elektronikkfeil som er gjengangere. Med varsellamper som lyser ut at det nødvendigvis er noe feil – og batteri som plutselig tømmes for strøm kan forekomme. Sjekk også (om din bil har det...) at Opel Eye (skiltgjenkjenning) fungerer. Det har vært en del tull med dette.

Plassen er heller ikke den beste + at den her noe hjulstøy. Men Opel Astra er allikevel mye bil for pengene. Bruk litt tid på å lete opp riktig bil – så tror jeg du blir fornøyd!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar