0

Salg av dieselbil

spurt 2018-04-11 09:10:40 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny.

Har en 14 modell V70 med dieselmotor, og har blandede følelser med alt dette rundt at det er fy med diesel. Vis jeg bytter bil i løpet av neste år, er det da dumt å kjøpe en nyere dieselbil eller burde det heller bli hybrid?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-04-11 11:01:28 +0100

Heisann! Mange som lurer på det samme som deg, så dette er et aktuelt tema. Uten tvil.

Ingen grunn til å bytte inn bilen "bare" for at det er en diesel, er min mening. Diesel er billigere enn bensin, dieselbiler bruker mindre drivstoff og har mye moment i motoren, som mange liker.

Men om du allikevel tenker å bytte den ut uansett årsak (alder, kjørt km, endrede behov etc), så kan det være smart å kanskje velge noen annet enn diesel neste gang, med tanke på det å være politisk korrekt og ikke minst med tanke på annenhåndsverdi. Alle solemerker tyder på at det blir dyrere å bruke dieselbiler framover. Det vil nok påvike bruktprisene ytterligere negativt.

Vær også opmer5ksom på at en del hybrider har store bensinmotorer, slik som for eksempel Volvo, og at disse har kort rekkevidde på strøm, slik at man ofte får ett høyt forbruk - og ditto drivstoffkostnader. Så både kjøremønster , årlig kjørelengde og behov spiller inn på totalregnestykket her.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger